0496 40 89 50 info@solut-hr.be
onze

Coaches

De Solut Coaches

Mireille Vandevorst

Het leven draait niet om ‘moeten’ werken, maar wel om ‘mogen’ werken.  Iedereen die Mireille kent weet het.  Mireille is POP => Passievol, Optimistisch en altijd Plezier in het leven!

Het is mijn missie om van iedereen een gepassioneerde en enthousiaste persoon te maken.  Dat kan als je jezelf mag zijn en hierbij ook de job uitoefent die 100 % past bij je persoonlijkheid en je KernTalenten.

Dankzij de analyse van mijn KernTalenten kwam ik in mijn kracht te staan om stappen te zetten en te doen wat ik als kind altijd al wilde, nl. ‘Zelfstandige’ worden. Niemand kon mij nog tegenhouden. Begin 2016 waagde ik de grote sprong en hield Solut boven het doopvont.

Solut is een LoopbaanCoaching Center en een consultancy bureau gespecialiseerd in personeelswerk, assessment, team- coaching en individuele coaching …

Lees verder

Katty Melon

KernTalentenAnalist – HR generalist met +20 jaar ervaring in personeelswerk.

Ik zoek steeds naar de beste connectie tussen werknemer – werkomgeving – familieomgeving. De focus ligt bij op ‘het beste eruit halen en leven van persoonlijke energie’. Mijn doel is mensen aanvoelen en verbinden, want het is zo mooi om te zien hoe mensen tot zelfontplooiing komen.

Lees verder

Janien Evens

Sinds 2013 ben ik erkend KernTalenten-analist en gebruik ik dagelijks de KernTalentenmethode in mijn coaching. Ik exploreer, waardeer en bekrachtig, confronteer met zorg, daag uit, inspireer, herkader en laat ruimte voor hindernissen . Bovendien leer ik hoe hiermee om te gaan. Dit alles met veel inlevingsvermogen. Kortom Talenten laten groeien en ogen doen blinken daar doe ik het voor.

Lees verder

Serafien Dhondt

Het spreekt mij bijzonder aan om de kans te krijgen mensen te kunnen helpen door hen inzicht te geven in hun KernTalenten. Als zelfstandig consultant gebruik ik al sinds 2008 de KernTalentenmethode voor selectie en rekrutering, teambuilding, coaching en loopbaan- en studiekeuzebegeleiding.

In 2016 behaalde ik een master diploma in arbeids- en organisatiepsychologie. 

Lees verder

Debbie Philtjens

Ik ben gepassioneerd door mensen en paarden. Daarom tracht ik deze ook altijd samen te brengen. Ik geloof heel hard in het feit dat elk individu mogelijkheden te over heeft, tenminste als ze terug gaan naar hun eigen zijn en kunnen. Wanneer zelfacceptatie centraal staat, beseffen mensen dat ze hun eigen beslissingsmandaat mogen hebben én kunnen hebben in welke toestand dan ook. Ik merk vooral als ik met personen met een psychiatrische achtergrond werk, dat ze dat onderweg vaak kwijtspelen.

Lees verder

Chantal Coene

Gepassioneerd recruiter/kunstenares en strong believer van de KernTalentenmethode (ondertussen deed ik meer dan 1000 interviews gecombineerd met deze methode).

Ik ben empathisch maar voel niet de natuurlijke drang om pure zorg te dragen. In teamverband functioneren en tussen de mensen te zijn vind ik prettig. Hard met een hart, zo kun je mij omschrijven. Daarnaast heb ik de durf te confronteren en werk ik graag oplossingsgericht.

Lees verder

Katrien Jetten

Vaak voelde ik tijdens kennismakingsgesprekken voor een rekrutering dat het niet altijd even duidelijk is voor iedereen in welk plaatje hij/zij zich nu het best past. Vele personen pinnen zich vast aan bepaalde functies maar staan niet stil bij hun talenten. Dat is nu net waar het om gaat als je gelukkig in je job wilt zijn!

Ik hou ervan je te helpen duidelijkheid te geven wat bij je past en blij te zijn in en met je werk, het kan perfect zowel in het Nederlands als in het Frans.

Lees verder

“Als het leven je laat struikelen

maak er dan een salto van.”

 

We horen je graag

Bedankt!